Da li su automatizacija i digitalizacija šansa, ili izazov? Kako u restruktuiranje ekonomije, i da li su inovativnost i rad na motivaciji put ka kvalitetnim radnim mjestima? – neka su od pitanja na koja će od panelista trećeg panela tražiti odgovor moderator Vesna Damjanić, urednica Bloomberg Adria.

Učesnici panela biće članovi akademske i poslovne zajednice: prof. dr Zoran Stojiljković sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu; Dejan Jokić, izvršni direktor za finansije Mtel ad; Predrag Zorić, predsjednik Udruženja poslodavaca metalske industrije i rudarstva RS i direktor Kolektor CCL iz Laktaša, te Ivan Radukanović, HR direktor Bekamenta.

Uvodničar trećeg panela poslovne konferencije “Izazovi i budućnost poslovanja #2” je Bojan Šćepanović, Menadžment centar Beograd, a ovaj panel planiran je u 13 časova.

Događaj organizujemo u okviru realizacije projekta ”Doprinos organizacija civilnog društva poboljšanju uticaja preduzetništva na socio-ekonomski razvoj BIH – EISE” koji finansira Evropska unija, a koji provodi Unija poslodavaca Republike Srpske.