Banja Luka – Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske produžilo je rok za dostavljanje prijava po Javnom pozivu za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u 2022. godini, do 11. maja 2022. godine.

Kako su istakli iz Ministarstva, zbog značajnog interesovanja privrednih subjekata za podnošenje prijava na Javni poziv, Ministarstvo je donijelo odluku o produženju roka za podnošenje prijava za 15 dana, kako bi omogućilo svim privrednim subjektima da pravovremeno podnesu zahtjeve.

Podsjetimo, Ministarstvo privrede i preduzetništva raspisalo je 25. marta 2022. godine Javni poziv za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u 2022. godini, u trajanju od 30 dana, odnosno do 26. aprila 2022. godine.

Tekst javnog poziva, kao i obrasci za popunjavanje mogu se preuzeti na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 051/338-376, a svi zainteresovani privredni subjekti se za sva dodatna pitanja mogu obratiti i putem mejla: javni.poziv@mpp.vladars.net.

 

Izvor: Ministarstvo privrede i preduzetništva