Pozivamo Vas na prezentaciju „Softverskim rješenjima do poslovnog cilja“, koja će se održati u utorak, 07. juna 2022. godine u konferencijskoj sali hotela „Courtyard by Marriott“ u Banjoj Luci, na adresi Prvog krajiškog korpusa 33, sa početkom u 11 časova.

Prezentaciju organizuje Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske u saradnji sa LOYALTY programom sa ciljem prezentacije i izgradnje digitalnih rješenja koja dokazano poboljšavaju poslovne rezultate poslodavaca ugostiteljskog sektora. Na ovaj način potrebe klijenata se pretvaraju u praktične softvere kojima su jednostavnost korištenja i efikasnost ključni faktori, gdje se modernim tehničkim rješenjima postiže konkurentska prednost u poslovanju a minimiziraju operativni troškovi i rizici.

Ovim konceptom identifikuju se pravi potrošači i grade čvrsti odnosi sa klijentima.

Pored navedenog, korištenje navedene aplikacije Vašem biznisu može doprinijeti tako što će biti dostupna izrada realnih baza korisnika, anketiranje korisnika prema kriterijima koji su njima potrebni, ciljano targetiranje, praćenje statistika kupovina i transakcija, slanje notifikacija i obavještenja prema zadatim kriterijumima, prikaz cijelokupnog sadržaja i ponude, mogućnost postavljanja reklamnih banera, mogućnost integracije sa POS sistemom te opciju daljeg razvoja sistema prema zahtjevima poslodavca.

Molimo Vas da potvrdite učešće do ponedjeljka, 06. juna 2022. godine popunjavanjem obrasca na linku.