U drugom panelu današnje poslovne konferencije, koji smo nazvali “Nova poslovna realnost – Rizici i prilike”, panelisti su uspješni poslodavci i eksperti za ekonomiju: Dranimir Muidža, predsjednik Savjeta stranih investitora BiH (FIC) i direktor “HeidelbergCement”; Snježana Kopruner, direktor GS-TMT iz Travnika; Edin Dacić, predsjednik UO Standard doo Prnjavor, te mr Radovan Bajić, član Ekonomskog savjeta Unije poslodavaca RS.

Moderator drugog panela je Gorislav Papić,  urednik  OKO magazina na RTS, a panelistima će postavljati pitanja u vezi sa trenutnim poremećajima u poslovanju poput inflacije i rasta cijena sirovina i energije, kako stvoriti uslove za razvoj zelene ekonomije u uslovima usložnjavanja ekonomskih procesa, itd.

Na početku panela, uvod će napraviti keynote speaker Zoran Zemun, direktor evropskih operacija u Possehl Electronics Group.

Drugi panel na programu je u 11.50 časova.

Događaj organizujemo u okviru realizacije projekta ”Doprinos organizacija civilnog društva poboljšanju uticaja preduzetništva na socio-ekonomski razvoj BIH – EISE” koji finansira Evropska unija, a koji provodi Unija poslodavaca Republike Srpske.