Nove, niže cijene rominga za postpaid i prepaid korisnike.

Od 1. jula 2019. godine, m:tel korisnici će još povoljnije komunicirati u romingu kada je riječ o zemljama Zapadnog Balkana. Nove, niže cijene rominga odnose se na postpaid i prepaid korisnike, odnosno usluge poziva, SMS-ova i prenosa podataka. Ovo sniženje cijena rezultat je Sporazuma o smanjenju cijena usluga rominga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana. Sniženja cijena korišćenja rominga uključuju sve mreže u zemljama Zapadnog Balkana.

Dodatno, ističemo povlastice za korisnike m:tel-a koji koriste mreže mts Srbija i m:tel Crna Gora, kada se nalaze u romingu.

Takođe, kompanija m:tel je, imajući u vidu da njihovi korisnici često ljetuju u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj, te posjećuju Sloveniju Austriju i Njemačku, kreirala i posebne internet tarifne opcije za ove zemlje, kako bi bezbrižno surfovali i kada su na putu ili ljetovanju.

Pretplata korisnici, kupovinom tarifnih opcija „NET T-Mobile HR, AUS, NJEM, GR“ i „NET Turkcell Turska“ dobijaju 1 GB interneta koji vrijedi 10 dana i košta 10 KM. A Dopuna korisnici takođe mogu, u istim zemljema, kupiti 1 GB interneta u trajanju od 10 dana po cijeni od 10 KM ili 500 MB u trajanju od 7 dana za 5 KM.

Svi Mtel korisnici koji putuju u Sloveniju, mogu koristiti tarifnu opciju „NET SLO Telekom“ u okviru koje imaju 1 GB interneta koji vrijedi 10 dana i košta 20 KM.

Pretplata korisnicima koji putuju u Srbiju ili u Crnu Goru, preporučujemo Roming opciju mobilnog interneta od 5 GB, u trajanju od 5 dana i po cijeni od 5 KM, koju mogu da koriste u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora. A Dopuna korisnici koji planiraju putovanje za Srbiju ili ljetovanje na crnogorskom primorju,mogu da iskoriste opciju u okviru koje po cijeni od 10 KM dobijaju 300 minuta razgovora za dolazne i odlazne pozive prema mobilnim mrežama m:tel BiH, m:tel Crna Gora i mts Srbija, 300 SMS-ova prema svim destinacijama, te 3 GB mobilnog interneta unutar mreža mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Aktivaciju ovih i svih drugih tarifnih opcija najlakše je obaviti putem Moj meni servisa, besplatnim pozivom na *100#.

Sve cijene korišćenja rominga u zemljama Zapadnog Balkana, ali i drugim destinacijama, možete pronaći u zbirnom cijenovniku na LINK ili se informisati putem telefona 0800 50 000.