Najava: Okrugli sto za poslodavce na Jahorini 13. maja

2021-05-06T12:40:05+02:006. Maja 2021.|

Okrugli sto na temu Izazovi i perspektive poslovanja” biće održan u četvrtak, 13. maja 2021. godine u konferencijskoj sali hotela „Termag“ na Jahorini, Poljice bb, sa početkom u 13 časova. Izjave za medije predviđene su u 15:20 časova.

Tokom okruglog stola biće predstavljena „Brošura o pravima i obavezama poslodavaca i inspektora tokom inspekcijskog nadzora“ i revidirani online alat za prijavu korupcije na sajtu Inspektorata Republike Srpske, a poslodavci sa područja Istočnog Sarajeva i susjednih opština će moći da direktno postavljaju pitanja predstavnicima Inspektorata RS.

Pored informisanja poslodavaca o njihovim pravima i obavezama tokom inspekcijskog nadzora i mogućnostima za prijavu korupcije, cilj događaja je i informisanje o realizovanim aktivnostima Unije poslodavaca, kao i dijalog o problemima u poslovanju i prijedlozima poslodavaca.

Prethodno, okrugli sto za poslodavce smo organizovali u Trebinju, Prnjavoru, Doboju i Gradiškoj.

Događaj organizujemo u skladu sa preporukama epidemioloških institucija Republike Srpske uz očekivano prisustvo 20 učesnika i obavezno korišćenje zaštitne maske u unutrašnjosti prostora.

Navedene aktivnosti dio su projekta “Smanjenje koruptivnih rizika u radu inspekcijskih službi u RS“ koji provodi Unija udruženja poslodavaca RS.

Projekt se provodi u okviru šireg programa „Podrška građanima u borbi protiv korupcije“ koji implementiraju Centri civilnih inicijativa (CCI), kao glavni implementator uz finansijsku podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Podijelite na:

Go to Top