Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske organizuje okrugli sto na temu Izazovi i perspektive poslovanja”, koji će biti održan u srijedu, 03. februara 2021. godine u hotelu Nar, ulica Republike Srpske 35, Trebinje, sa početkom u 11 časova.

U okviru događaja biće predstavljena Brošura o pravima i obavezama poslodavaca i inspektora tokom inspekcijskog nadzora, a poslodavci će imati priliku da predstavnicima Inspektorata Republike Srpske postavljaju pitanja. Biće riječi i o mogućnosti domaćih institucija za finansiranje tehnološkog razvoja i likvidnosti kompanija, ali i o Etičkom kodeksu poslodavaca Republike Srpske.

Cilj događaja je informisanje poslodavaca o realizovanim aktivnostima i zagovaračkim politikama Unije poslodavaca, kao i dijalog o problemima u poslovanju i prijedlozima poslodavaca sa područja Trebinja za unapređenje poslovnog ambijenta.

Događaj organizujemo u skladu sa preporukama epidemioloških institucija Republike Srpske uz očekivano prisustvo 20 učesnika i obavezno korišćenje zaštitne maske u unutrašnjosti prostora.