Asocijacija za demokratske inicijative (ADI) Sarajevo, u saradnji sa Unijom udruženja poslodavaca  Republike Srpske (UUPRS) i Udruženjem poslodavaca  Federacije Bosne i Hercegovine (UPFBiH), organizuje okrugli sto na temu : „Vodič za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća(MMSP).“

Okrugli sto će se održati 24.02.2020. godine sa početkom u 11.30 časova u prostorijama hotela Bosna u Banjoj Luci. Izrada i distribucija Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća(MMSP) urađena je u okviru projekta „Unapređenje pristupa privrednim sudovima u Bosni i Hercegovini“ koji se implementira uz podršku Svjetske banke, a finansiran je od strane Vlade Velike Britanije putem sredstava UK Aid.

Svrha okruglog stola je promocija Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) u Republici Srpskoj privrednicima u Republici Srpskoj, organizacijama civilnog društva, kao i institucijama u Republici Srpskoj.

Vaše prijave za učešće možete slati do utorka, 21.februara 2020. godine do 12 časova na e-mail dajana@adi.org.ba ili na brojeve telefona 033 262 415 i 062 212 940.