Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske organizuje okrugli sto na temu Izazovi i perspektive poslovanja”, koji će biti održan u srijedu, 17. februara 2021. godine u tržnom centru “Fortuna City” u Prnjavoru, sala za sastanke na 2. spratu, sa početkom u 13 časova.

U okviru događaja biće predstavljena Brošura o pravima i obavezama poslodavaca i inspektora tokom inspekcijskog nadzora, a poslodavci će imati priliku da predstavnicima Inspektorata Republike Srpske postavljaju pitanja. Biće riječi i o mogućnosti domaćih institucija za finansiranje tehnološkog razvoja i likvidnosti kompanija, ali i o Etičkom kodeksu poslodavaca Republike Srpske.

Cilj događaja je informisanje poslodavaca o realizovanim aktivnostima i zagovaračkim politikama Unije poslodavaca, kao i dijalog o problemima u poslovanju i prijedlozima poslodavaca sa područja Prnjavora za unapređenje poslovnog ambijenta.

Događaj organizujemo u skladu sa preporukama epidemioloških institucija Republike Srpske, uz očekivano prisustvo 20 učesnika i obavezno korišćenje zaštitne maske u unutrašnjosti prostora.