Samo za članice

 • Zahtjev za ocjenu ustavnosti otkazanog Opšteg kolektivnog ugovora

  Zahtjev za ocjenu ustavnosti otkazanog Opšteg kolektivnog ugovora

  Kompanija “Eurogas” d.o.o. Banja Luka podnijela je Ustavnom sudu Republike Srpske zahtjev za ocjenu ustavnosti i zakonitosti Opšteg kolektivnog ugovora iz 2010. godine u cjelini i u odnosu na pojedine članove OKU koji su u …Pročitaj više »
 • Komentari na radni tekst Zakona o radu

  Komentari na radni tekst Zakona o radu

  Radni tekst Zakona o radu kreiralo je Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite i uputilo socijalnim partnerima krajem oktobra 2013. godine. Unija udruženja poslodavaca RS formirala je stručni tim od pravnika najvećih i najuspješnijih kompanija Srpske, …Pročitaj više »
 • PUM asistencija eksperata

  PUM asistencija eksperata

  Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske i holandska vladina agencija PUM Netherlands senior experts potpisale su memorandum o saradnji. Imajući u vidu dosadašnja pozitivna iskustva kompanija iz Republike Srpske koje su koristile ovu vrstu ekspertske pomoći, …Pročitaj više »
 • Chevening stipendije – prijave u toku

  Chevening stipendije – prijave u toku

  U toku su prijave za Chevening stipendije, globalni prestižni program stipendiranja Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, koji se finansira od strane Foreign and Commonwealth Office (FCO) i partnerskih organizacija. Stipendije nude priliku za jednogodišnje master studije na …Pročitaj više »

Anketa

Comments are closed